Wie zijn wij

V.O.F. Invido is op 7 juni 2007 opgericht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven. Het bedrijf kent twee vennoten: Thijs Slaats en Dirk Bouwman. Deze twee vrienden zagen dat er duidelijke vraag was naar specifieke service op het gebied van computers en netwerken.

Een computer kopen kan tegenwoordig overal. Zelfs in een supermarkt kun je een computer kopen. Maar welke computer is nou de juiste, of bij welk bedrijf krijg ik de beste service? Wat doe ik als hij het niet meer goed doet? Invido geeft op onder andere deze gebieden extra service en probeert zich zo te onderscheiden van anderen.

Wij willen een bedrijf zijn wat net wat meer biedt dan alleen het verkopen van een computer. Persoonlijke wensen van de klant staan voorop, onze service stopt niet na het verkopen van een computer. Ook mensen die ergens anders een computer gekocht hebben kunnen bij ons terecht voor zowel software als hardware problemen.

Bij het leveren van nieuwe computers gebruiken wij geen standaard configuraties. Het is ons doel om een computer te leveren die voldoet aan alle wensen van de klant. Dit willen wij bereiken door samen met de klant te gaan kijken naar de wensen en mogelijkheden waaraan de computer moet voldoen. Door deze op maat gemaakte systemen betaalt U alleen voor wat U gebruikt en nodig hebt en niet voor extra’s die U nooit zult gebruiken.

De ontwikkeling van de techniek op het gebied van computers gaat erg snel. Dit zorgt ervoor dat relatief nieuwe computers niet meer mee kunnen met de eisen van de hedendaagse software of niet meer voldoen aan de wensen van de gebruiker. Een uitbreiding of upgrade kan hier uitkomst bieden.

Ook krijgen steeds meer gezinnen krijgen meerder pc’s thuis en willen deze graag met elkaar laten communiceren en gebruik laten maken van een enkele internet verbinding. Ook veiligheid op het gebied van netwerken is belangrijk, denk hierbij vooral aan draadloze netwerken.

Een goede after-service vinden wij erg belangrijk, zodat U niet alleen een goed product krijgt maar ook weet hoe U Uw product volledig kunt benutten. Het is dan ook altijd mogelijk om ons altijd om extra uitleg of informatie te vragen.